Elfogták

Kilökte a vonatból a jegyellenőrt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megtámadta, majd a vonatból a peronra lökte egy vonat jegyellenőrét a biatorbágyi vasútállomáson.

2015.11.30 16:18Havariapress

A tatai lakhelyű gyanúsított vasárnap délelőtt egy Komáromból Budapestre közlekedő szerelvényen utazott, amikor a jegyellenőr a biatorbágyi vasútállomás közelében megkérte, hogy mutassa fel a menetjegyét.

A férfi az ellenőr több kérése, majd felszólítása ellenére sem tett ennek eleget, hanem lökdösni kezdte az ellenőrt, végül a biatorbágyi állomásra érve, a vonat nyitott ajtaján a peronra lökött és arcon is ütötte; a tettlegesség miatt a sértett - az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján - 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A férfit a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.