Áll a vasúti forgalom

Vonattal ütközött egy személyautó Ágfalván

A balesetben az autó vezetője és utasa súlyosan megsérült, Bécsújhely (Wienerneustadt) és Sopron között áll a vasúti forgalom.

2015.11.30 16:07MTI

Vonattal ütközött egy személyautó hétfő délután a Győr-Moson-Sopron megyei Ágfalva belterületén, a balesetben az autó vezetője és utasa súlyosan megsérült, Bécsújhely (Wienerneustadt) és Sopron között áll a vasúti forgalom - tájékoztatta a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. szóvivője az MTI-t.

Rázó László elmondta, hogy az osztrák rendszámú személyautó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott be a vasúti átjáróba, ahol összeütközött a Sopronba tartó személyvonattal.

Ruskáné Takács Anita, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: a személyautó egyik utasát a soproni tűzoltók emelték ki a roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.