Gyújtogatás?

Újabb hétvégi ház égett Budaörsön

Az eset a helyszín azonossága miatt összefüggésben állhat a tavaly január óta tartó gyújtogatássorozattal.

2015.11.30 16:02MTI

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres hétvégi ház a budaörsi Frank-hegyen hétfő délután, az eset a helyszín azonossága miatt összefüggésben állhat a tavaly január óta tartó gyújtogatássorozattal - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, hogy ezúttal a Szél utcában lángolt egy épület, a tüzet a budaörsi és a törökbálinti tűzoltók megfékezték, nem sérült meg senki. Az ügyben vizsgálat indult.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: tavaly januártól idén október elejéig csaknem harminc hétvégi házat gyújtott fel ismeretlenek Budaörsnek ezen a részén. A helyi rendőrkapitányság rongálás miatt nyomoz, de mivel még nem került kézre a gyújtogató, október 5-én a megyei főkapitány 500 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben - a police.hu-n fotót is bemutattak a vélt tettesről.

Az MTI információi szerint Budaörs önkormányzata ugyanekkora összeget ajánlott fel a tettes elfogása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.