Tűzeset

Eloltották a százhalombattai tüzet, egy ember megsérült

Égési sérülésekkel vittek kórházba egy férfit abból a százhalombattai ikerházból, amelynek tetőszerkezetére a mellette kigyulladt garázsról terjedtek át a lángok vasárnap délután. A tüzet azóta megfékezték.

2015.11.29 18:51MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila korábban elmondta, hogy kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy garázs Százhalombattán az Olimpia utcában; a tűz a garázzsal egybeépített ikerház tetőszerkezetére is átterjedt.

Utóbb kiderült, hogy a 200 négyzetméter alapterületű épületben három lakás van, közülük az egyikben egy szoba is károsodott a tűzben. A lakásban élő család férfi tagja másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba vitték - közölte a szóvivő.

A lángokat több mint húsz százhalombattai, érdi és törökbálinti tűzoltó nyolc vízsugárral estére eloltotta, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A ház lakói közül a sérült férfi feleségét az önkormányzat helyezi el, a többiek maguk oldják meg lakhatásukat - tette hozzá Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.