Őrizetben a gyanúsítottak

Hárman vertek halálra egy férfit Várpalotán

A 42, 28 és 24 éves gyanúsítottak a kihallgatás során elismerték a bántalmazást.

2015.11.29 13:08MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Halálra vertek egy férfit Várpalotán, a rendőrség a bűncselekménnyel gyanúsított három embert őrizetbe vette - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A rendőrségi honlapon megjelent információ szerint a várpalotai gyanúsítottak szombat hajnalban a város egyik közterületén bántalmazták a férfit, aki kórházba szállítása után elhunyt. A 42, 28 és 24 éves gyanúsítottak a kihallgatás során a bántalmazást elismerték. Az őrizetbe vett férfiak ellen halált okozó testi sértés miatt folyik eljárás - közölte a rendőrség.

Somlai Artúr, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője az MTI-nek elmondta, hogy a mentőket szombat hajnalban riasztották egy sérülthöz Várpalotára, azonnal megkezdték újraélesztését, majd folyamatos mellkaskompressziót végezve vitték a veszprémi kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi még aznap elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.