Térfigyelő segített

"Fogadjunk, hogy ellopom" - egy láda sörért nyúlta le a díszláncot

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

2015.11.29 08:53ma.hu
Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 20. és 2015. november 23. közötti időben ismeretlen elkövető eltulajdonított Kalocsán, egy Hunyadi János utcai ingatlan bejáratánál elhelyezett, körülbelül 2 méter hosszú díszláncot, a hozzá tartozó karabinerekkel együtt.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók az adatgyűjtés során értékelték a térfigyelő kamerák felvételeit, amelynek köszönhetően a rendőrség látókörébe került több helyi és környékbeli fiatal.

Kiderült, hogy közülük egy 21 éves hajósi férfi gyanúsítható a lopással, aki a beszerzett információk szerint fogadásból, egy láda sör reményében szerelte le és tulajdonította el az épület falához rögzített díszláncot.Vele szemben a további eljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportja folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.