Katasztrófavédelem

Több méteres lángokkal ég egy ház Kővágószőlősön

Egy épületre szerelt gázcsonkból kiáramló gáz lobbant be Kővágószőlősön. A két-három méteres lángokat jelenleg is próbálják megfékezni.

2015.11.28 18:01ma.hu
pecsma.hu

Több méteres lángokkal ég a kiáramló gáz egy épületre szerelt gázcsonkból Kővágószőlősön, a Rákóczi úton - írja a pecsma.hu.

A fogadóként üzemelő, száz négyzetméteres épületet vízsugarakkal védik a pécsi hivatásos tűzoltók, a két-három méteres lángok a tetőszerkezetet veszélyeztetik, de nem terjedtek át az épületre.

A tűzoltók a megolvadt elzárószelvények miatt nem tudták elzárni a gázt.

Néhány perce a helyszínre érkeztek a gázszolgáltató szakemberei, hogy elhárítsák a hibát. A rendőrség eközben a tűz ötven méteres körzetében lezárta a Rákóczi utat.

A tűzoltói beavatkozást a Baranya megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.