Szünet

Nem lehet e-matricát vásárolni vasárnap hajnalban

A NÚSZ saját értékesítési pontjain, valamint az ematrica.nemzetiutdij.hu weboldalon az ügyfélkiszolgálás szünetel.

2015.11.26 16:56MTI

Hálózati karbantartás miatt szünetel az e-matrica értékesítés november 29-én, vasárnap hajnali 1 és 4 óra között, ebben az időszakban sehol nem tudnak matricát venni az autósok - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a NÚSZ saját értékesítési pontjain, valamint az ematrica.nemzetiutdij.hu weboldalon az ügyfélkiszolgálás szünetel.

Az útdíjfizetési szolgáltató arra figyelmeztet, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben kell megvásárolni, mert a díjköteles útszakaszokra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes e-matricával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.