BKK

Adventi hétvégék: sűrűbben sárgállanak a villamosok

Gyakrabban közlekedő, illetve nagyobb befogadóképességű járatokkal enyhíti a BKK az ünnepi bevásárló-hétvégékre jellemző megnövekedett forgalmat.

2015.11.26 11:09ma.hu
bkk.hu

A vasárnap is nyitva tartó bevásárlóközpontok, hipermarketek megközelíthetőségét az azokat érintő járatokkal biztosítják. December 12-én (szombaton) – ezen a napon a pihenőnappá nyilvánított 24-ét dolgozzuk le – az áthelyezett munkanap, 21-én, 22-én és 23-án pedig a tanítási szünet miatt kell a szokottnál nagyobb figyelmet fordítani a menetrendre.

Az alábbi linken megismerhetik az elkövetkező hétvégék közlekedési rendjét. A 2015. év végi, illetve a 2016. év eleji ünnepi forgalmi rendről is hamarosan bővebb tájékoztatást adnak - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.