Elfajult veszekedés

Hatszor lőtt rá testvérére

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy vita végén többször is rálőtt saját fivérére egy gáz-riasztó fegyverrel Ürömön.

2015.11.25 14:26Havariapress

A Pest megyei településen kedden késő este veszett össze egy vendéglátóhely előtt két fivér. A szóváltásból tettlegesség alakult ki, melynek során a támadó arcon ütötte testvérét, aki pedig visszaütött. Ezután a 45 éves ürömi férfi bement a sörözőbe, majd a pult alatt tárolt gáz-riasztó fegyverét magához vette és az utcán hat alkalommal a testvére felé lőtt. Személyi sérülés a történtek miatt nem történt, ám a férfi cselekménye a jelenlévőkben riadalmat, megbotránkoztatást keltett. A garázdát végül a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, garázdaság gyanújával. A büntetőeljárást vele szemben - szabadlábon hagyása mellett - a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.