Jászberény

Kitépte a szatyrot az idős hölgy kezéből - még aznap elfogták

Kitépte egy idős asszony kezéből a szatyrát, majd a földre került áldozatát magára hagyva elmenekült a helyszínről.

2015.11.24 07:19ma.hu
Forrás: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Cs. jászjákóhalmai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves férfi 2015. november 23-án 9 óra 50 perc körüli időben Jászberény egyik utcáján kitépte egy idős asszony kezéből a szatyrát, majd a földre került áldozatát magára hagyva elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként még a bejelentés napján azonosították és elfogták a támadót.

A járőrök a 21 éves férfit jászjákóhalmai lakásáról előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.