Elfogták

Kést vágott nagymamájához a tizenéves lány

Elfogták a rendőrök azt a tizenéves lányt, aki egy családi vita során kést vágott a nagymamájához Zalaegerszegen.

2015.11.23 13:20Havariapress

A zalai megyeszékhelyen élő idős asszonyhoz a hétvégén állított be egy gyermekotthonban elhelyezett 15 éves lány. A nagymama, aki egyben a fiatalkorú lány törvényes gyámja is, felszólította, hogy térjen vissza az otthonba, erre viszont a lány dühös lett és egy kenőkést dobott a nagymamája felé.

Az éles eszköz az alkarján sebesítette meg a 63 éves asszonyt, aki csak könnyebb sérüléseket szenvedett, de a történteket követően értesítette a rendőröket.

A kiérkező egyenruhások előállították a 15 éves lányt, aki ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás. A helyszínen tartózkodott még a sértett unokájának egyik barátnője is, akiről adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy korábbi eltűnése miatt körözi a Keszthelyi Rendőrkapitányság.

A rendőrök végül mindkét lányt a landorhegyi gyermekotthonba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.