Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Ököllel verték, mert nem akart inni velük

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a két emberrel szemben, akik késsel fenyegettek meg, és ököllel többször is megütöttek egy harmadik férfit Budakeszin, csak azért, mert az nem akart italozni velük.

2015.11.23 12:26Havariapress

A nyomozás adatai szerint a Pest megyei városban élő két férfi január 15-én estefelé együtt italozott egy helyi sörözőben a későbbi sértettel, majd közösen indultak az egyik későbbi gyanúsított lakására.

Amikor megérkeztek, tovább akarták folytatni az ivást, a vendég viszont ekkor már visszautasította a kínálást. Ezt a 34 éves házigazda zokon vette: előbb csak dühösen faggatni kezdte az illetőt, hogy miért nem iszik, majd egy 20 centis pengéjű késsel kezdte őt fenyegetni, átszúrva a kabátját is.

Ezután 40 éves társa is bekapcsolódott a sértett bántalmazásába, mindketten többször ököllel ütötték arcon a férfit, aki így súlyos sérüléseket szenvedett.

A történtekről értesített rendőrök még a helyszínen elfogták a két támadót, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az ellenük folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek, súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.