Minden ok nélkül kötött bele a járókelőbe

Kis híján halálra rugdosta áldozatát

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a tizenévest, aki minden ok nélkül belekötött egy járókelőbe Kiskunfélegyházán, majd összerugdosta a sértettet, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2015.11.21 16:16Havariapress

A Bács-Kiskun megyei városban csütörtökön este kötött bele egy járókelőbe egy három fős társaság a Szegedi úton.

A vita hevében a támadók hangadója ököllel esett neki a sértettnek, majd többször nagy erővel belerúgott, ami miatt a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A városi kapitányság nyomozói másnapra azonosították, szombaton délelőtt pedig el is fogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, egy 19 éves helyi lakost.

Az illetővel szemben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melynek során gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Vele szemben a további eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.