Tetten érve

Előzetesbe került egy drogterjesztő Komáromban

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, akit kábítószer-terjesztésen értek tetten Nagyigmándon, és büntetőeljárás indult öt, hozzá köthető fogyasztóval szemben is.

2015.11.21 11:51Havariapress
police.hu

A Komárom-Esztergom megyei településen csütörtökön napközben fogtak el a rendőrök egy 24 éves helyi lakost, aki bódító hatású anyagokat terjesztett az ismerősei körében.

A fiatal férfi nem tagadta, hogy valóban kereskedett kábítószerrel, de kihallgatásán azt állította, hogy beszerzési áron adta tovább társainak a beszerzett anyagokat, amikből közel fél kilót a lakásán le is foglaltak.

Az elfogásával egy időben a nyomozók előállították a férfi vevőkörét is: öt helyi, kisigmándi és tárkányi lakos ellen indult eljárás kábítószer birtoklásának vétsége miatt.

Ők szabadlábon védekezhetnek, de a terjesztőt a Komáromi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a bíróság pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.