Befejezték a mentést

Ezért állt ma az M0-s autóút - képek

Csütörtök reggel az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt, a 29. kilométernél három tehergépkocsi és két személyautó ütközött össze.

2015.11.19 13:45MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Befejezték a műszaki mentést az M0-s autóúton, ahol csütörtök reggel öt jármű ütközött össze - közölte az Útinform honlapján, de mint írták: a munkálatok miatt továbbra is vannak korlátozások, így még mindig hosszú a kocsisor.

Csütörtök reggel az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt, a 29. kilométernél három tehergépkocsi és két személyautó ütközött össze. A helyszínről egy nőt könnyűnek tűnő sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére az autóutat lezárták, a forgalmat az 51-es főút csomópontjánál leterelték. Emiatt több kilométeres torlódás alakult ki. Emellett az M5-ös autópályán munkálatok miatt elrendelt forgalomkorlátozások is nehezítik a közlekedést.

Az Útinform legfrissebb tájékoztatása szerint a baleset helyszínén a sávzárásnak vége, azonban az M0-s autóútról az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalára csak egy sávon lehet ráhajtani, ezért még telítettek a sávok.

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 38-as kilométerénél aszfaltozás miatt lezárták a külső sávot. Ott jelenleg 2-3 kilométeres a kocsisor - tették hozzá.

Emellett az M5-ös autópálya és az M0-s autóút csomópontjában javítják a burkolatot, ezért estig Szeged felől nem lehet elkanyarodni az M0-s autóútra. Terelőútként az M51-es autóutat jelölték ki - olvasható az Útinform honlapján.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.