Megtévesztés

Kuruzsló fogorvos ellen emeltek vádat Szegeden

Egy éveken keresztül szakképesítés és engedély nélkül fogorvosi tevékenységet végző férfi ellen emelt vádat kuruzslás bűntette miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség.

2015.11.19 10:37MTI
hirdetés

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc közölte, a vádirat szerint a férfi még Jugoszláviában szerzett középfokú fogtechnikusi szakképesítést, s ezt követően Szegeden, a lakóhelyéül szolgáló ingatlanában fogorvosi rendelőt alakított ki.

A vádlott éveken keresztül végzett térítés ellenében fogorvosi, illetve olyan fogtechnikai tevékenységet, amelyekhez szükséges képesítésekkel, illetőleg engedélyekkel nem rendelkezett. A vádlott tevékenységével kapcsolatban minőségi kifogás a betegek részéről nem merült fel.

Az ügyészség - egyebek mellett - indítványt tett a vádlott orvosi szakképesítéshez kötött foglalkozástól történő eltiltására, valamint a férfi által berendezett rendelőben használt eszközök elkobzására is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.