Bántalmazta az eladót

Elfogták a XIX. kerületi dohányboltot kirabló férfit

Elfogták azt a férfit, aki péntek éjjel Budapest XIX. kerületében kirabolt egy dohányboltot és bántalmazta annak eladóját.

2015.10.29 17:04MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 37 éves férfit október 27-én Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton fogták el, majd előállították a XIX. kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Őrizetbe vétele után indítványozták előzetes letartóztatását - tették hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton közölte a police.hu honlapon, hogy péntek éjjel egy férfi vásárlási szándékkal bement egy Kossuth téri dohányboltba, majd miután nem találta készpénzét, kiment a boltból. Később visszament, és az eladót bántalmazva a bevételt követelte, végül néhány üveg szeszesitallal távozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.