Tűzeset

Tűz a Testnevelési Egyetemen - Nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség

Az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség a Testnevelési Egyetemen keletkezett tűz esetében.

2015.10.16 16:58MTI
Facebook

Az intézmény rektori hivatalának vezetője, Varga Dániel azt írta, a tűzesetet követően megkezdték a tűz keletkezési helyének és okának szakértői vizsgálatát.

Megjegyezte: a Testnevelési Egyetem 2014-től folyamatos és érvényes, teljes körű "all risk" vagyon- és felelősségbiztosítással rendelkezik az Uniqa Biztosító Zrt.-nél. A károkat a biztosítótársaság szakértőinek részvételével mérik fel.

A Testnevelési Egyetem Alkotás utcai atlétikai csarnoka csütörtökön öt óra előtt gyulladt ki, teljes terjedelmében égett, de nem sokkal hat óra utánra körülhatárolták a tüzet - közölte korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.