Közúti baleset

Három jármű ütközött össze a Makót és az M43-as autópályát összekötő úton

Négyen megsérültek, köztük ketten életveszélyesen, amikor három jármű összeütközött a Makót és az M43-as autópályát összekötő úton kedd este.

2015.10.13 20:13MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs közölte, a 4415-ös út 23-as kilométerénél történt balesetben egy teherautó előzés közben hátulról egy mezőgazdasági vontatónak ütközött, majd keresztbe fordult az úton. Ebbe rohant bele egy szemből, Makó felől érkező személyautó.

A baleset következtében a teherautóban és a személygépkocsiban három ember súlyosan - köztük ketten életveszélyesen -, egy tíz év körüli gyermek könnyebben megsérült - tudatta az őrnagy.

Az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.