Lezárás

Lövedéket találtak a Margit híd budai hídfőjénél

A budai fonódó villamoshálózat építési munkálatai közben feltételezhetően egy világháborús lövedéket találtak.

2015.10.13 11:50MTI

Világháborús lövedék kerülhetett elő Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél hétfő délelőtt. A vizsgálatok idejére részlegesen lezárják a környéket, és megállítják a híd Budára vezető oldalának forgalmát - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Várkonyi Melinda elmondta: a budai fonódó villamoshálózat építési munkálatai közben feltételezhetően egy világháborús lövedéket találtak. A tűzszerészi munkálatok idejére lezárják és kiürítik a környéket. Az Árpád fejedelem útját és a budai rakpartot 200-200 méteren lezárják, az intézkedés egy 13 lakásos lakóépületet is érint.

Emellett a vizsgálat idejére leállítják a Margit híd Budára vezető oldalának forgalmát - tette hozzá.

Elvitték

Elszállították a Margit híd budai hídfőjénél talált világháborús gránátot, a forgalomkorlátozásokat már feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden kora délután az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.