Közúti baleset

Még mindig tart a műszaki mentés az M6-oson

Még mindig tart annak a veszélyes anyagot szállító kamionnak a műszaki mentése, amely hétfő hajnalban szalagkorlátnak ütközött és felborult az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Kisapostag és Daruszentmiklós között.

2015.10.12 15:49MTI

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Szabó-Bisztricz Anett tájékoztatása szerint a vízelvezető árokban tetejére borult járművet csak azután lehet a kerekeire állítani, hogy az általa szállított cseppfolyósított propán-bután-gázt átfejtették egy másik tartálykocsiba. A műveletet befejezték, így tűzoltódaru segítségével megkezdődött a jármű kiemelése.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján korábban közölte: a baleset miatt az autópálya mindkét pályatestét lezárták, a forgalmat a kisapostagi és a daruszentmiklósli lehajtónál a 6-os útra terelik.

A katasztrófavédelem a honlapján az esetről azt írta, hogy a tartálykocsi vezetője nem sérült meg. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a tartályt, és megállapították, hogy nincsen rajta repedés, így szivárgás sem tapasztalható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.