Baleset Kisapostagnál

Felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion az M6-oson

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion az M6-os autópályán Kisapostag és Daruszentmiklós között hétfő hajnalban. A baleset miatt az autópálya mindkét pályatestét lezárták, a forgalmat a 6-os útra terelik.

2015.10.12 07:28MTI

A baleset az M6-os autópálya Pécs irányába vezető oldalán történt.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya mindkét oldalát lezárták a rendőrök, a forgalmat a kisapostagi és a daruszentmiklósli lehajtónál a 6-os útra terelik - írták a rendőrség honlapján.

A www.kataszrofavedelem.hu az esetről azt közölte, hogy a tartálykocsi autógázt szállított, a balesetben a jármű vezetője nem sérült meg. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a tartályt, és megállapították, hogy nincsen rajta repedés, így szivárgás sem tapasztalható. A sérült szerelvényt csak azután emelik ki, hogy a rakományát átfejtették egy másik tartálykocsiba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.