Közlekedés

Vízszivárgás miatt lezárták a fővárosi Budaörsi út egy szakaszát

Vízszivárgás elhárítása miatt lezárták a fővárosban a Budaörsi utat 300 méter hosszan, a Sasadi út utáni szakaszon pénteken.

2015.10.09 13:48MTI

A BKK tájékoztatása szerint a lezárt útszakaszt a Sasadi út, a Haraszt utca, a Menedékes utca és Szent Kristóf utca érintésével célszerű elkerülni. A forgalomkorlátozás várhatóan pénteken 17 óráig tart, a centrum felé a forgalom zavartalan.

A Fővinform ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy a városból kifelé vezető oldalon a BAH-csomóponttól csak lépésben lehet haladni a lezárás miatt, és a helyzet még rosszabb lesz a péntek délutáni csúcsforgalomban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.