Székesfehérvár

Most fogták el a csecsemőgyilkos anyát - 17 éves lenne a gyermek...

A rendőrségre 1998. október 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a József Attila utcában egy ház mögött lévő szeméttárolóban egy csecsemő holttestét találták meg.

2015.10.06 09:11ma.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 34 éves B. Katalinnal szemben.

A rendőrségre 1998. október 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a József Attila utcában egy ház mögött lévő szeméttárolóban egy csecsemő holttestét találták meg. A rendőrök megállapították, hogy az újszülött bűncselekmény áldozata lett, ezért az ügyben büntetőeljárást rendeltek el. A nyomozás során az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, ezért a rendőr-főkapitányság 1999 áprilisában az eljárást megszüntette.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a megszüntetett büntetőeljárások felülvizsgálata során az ügyben olyan adatokat tárt fel, amelyek alapján a nyomozás folyamatba helyezését kérte az ügyészségtől.

A megyei nyomozók a folyamatba helyezett eljárás során azonosították és 2015. október 1-jén a rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Katalint, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.