Úton-útfélen

Ismét változik a forgalmi rend az M1-M7-es bevezetőjén

Október 6-ától, keddtől várhatóan 15-éig az M1-M7-es autópálya belváros irányába tartó bevezető szakaszán - közvetlenül a Lapu utcai felhajtó környezetében - az őrmezői csomópont építéséhez kapcsolódóan a korábban megkezdett tábla építése mellett egy másik változtatható jelzésképű portáltábla építését végzik, emiatt megváltozik a forgalmi rend.

2015.10.05 20:31Havariapress
freedigitalphotos.net/adam

Az építés idején, a belváros irányába haladó oldalon a legbelső sávot október 6. és 8. között (keddtől csütörtökig) napközben 10:30-tól várhatóan este 20 óráig, október 9-én, pénteken 10:30-tól 17 óráig lezárják a forgalom előtt. Október 9-én, pénteken 17 órától 20 óráig, majd október 10-én, szombaton és október 12. és 15. között (hétfőtől csütörtökig) délelőtt 10:30-tól 20 óráig szintén ezen a szakaszon a buszsávot zárják le.

A városból kifelé haladó oldalon az építés teljes ideje alatt a munkavégzéssel érintett terület után eredetileg kinyíló harmadik forgalmi sávot lezárják, így a korábbi lezárás miatt csak két sávon járható szakasz hossza újabb, kb. 70 méterrel nő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.