Megállásra kényszerítették

Bántalmazták egy személyautó vezetőjét Sóstófalván

Súlyosan megsérült egy férfi, akit három ember bántalmazott Sóstófalván, miután személyautóját megállásra kényszerítették.

2015.10.05 14:38MTI

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: Sóstófalva egyik utcájában egy férfi szeptember 26-án 23 óra körül az úttestre kilépve hirtelen megállásra kényszerített egy arra haladó autót. A jármű vezetője és a gépkocsit megállító között vita alakult ki, azt követően a férfi és két társa megtámadta a sofőrt és annak segítségére siető barátnőjét.

A bántalmazás következtében a jármű vezetője súlyos, míg utastársa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az 50 éves megyaszói férfi és két fiatalkorú társa ellen garázdaság és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a bíróság pedig elrendelte mindhármójuk előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.