Talán épségben megúszta

Tűzoltók mentették ki a téglagyári gödörbe esett lovat

Az állat teljesen elmerült a vízben, a felfedezése idején már csak a fejét tudta a víz fölé tartani, ráadásul a szerencsétlenség helyének megközelítése is nehézkes volt.

2015.10.02 11:54Havariapress

Sérülésmentesem emeltek ki a tűzoltók egy elszabadult és gödörbe esett lovat az egykori karcagi téglagyár területén. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város külterületi részén csütörtökön szabadult el egy ló az egyik tanyán lévő karámjából, majd az egykori téglagyári területen, egy külterületi gazos részen beleesett egy régi vályogvető gödörbe.

Az állat teljesen elmerült a vízben, a felfedezése idején már csak a fejét tudta a víz fölé tartani, ráadásul a szerencsétlenség helyének megközelítése is nehézkes volt. A gazda ezért a tűzoltók segítségét kérte, akik tömlő, kötél és dugólétra használatával avatkoztak be, és sikerült óvatosan kihúzniuk az állatot a gödörből.

A mentésvezető tájékoztatása alapján az állat meglehetősen jól tűrte a viszontagságokat, és úgy tűnik, hogy sérülésmentesen úszta meg a balesetet, csakúgy, mint a mentést is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.