Láncreakció

Tömegbaleset miatt lezárták az M1-est Tatánál

A Győr felé vezető lezárt oldal forgalmát az 1-es útra terelik, Budapest irányába pedig a belső sávot zárták le.

2015.10.01 10:05MTI

Az M1-es autópályán Tatánál egy Pest felé haladó teherautó átszakította a szalagkorlátot, majd a másik oldalon egy busz és két személygépkocsi ütközött. A Győr felé vezető sávokat lezárták - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a lezárt oldal forgalmát az 1-es útra terelik, Budapest irányába pedig a belső sávot zárták le.

A megyei katasztrófavédelem ügyletese, Fehér Ádám az MTI-nek elmondta, a balesetben két ember súlyosan megsérült. A sódert szállító kamion nem borult fel, de rakományának egy része az úttestre szóródott. A helyszínen elhúzódó mentésre kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.