Illegális bevándorlás

Visszafordítják a forgalmat Hegyeshalomnál

A feltorlódott sorban még mintegy 30-40 migránsokat szállító busz is várakozik.

2015.09.05 11:00MTI

Visszafordítják a feltorlódott járműveket az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tapasztalta az MTI helyszínen lévő tudósítója.

Az autópálya Bécs felé vezető oldalát a határátkelő előtt hajnalban zárta le az osztrák hatóság a gyalogosan érkező migránsok miatt. Azóta mintegy 10 kilométeres dugó alakult ki az autópályán a határ előtt. A feltorlódott sorban még mintegy 30-40 migránsokat szállító busz is várakozik.

Többen leszálltak a határ előtt veszteglő buszokból

Több migráns is leszállt a határ előtti dugóban veszteglő buszokról, és gyalog érte el az osztrák határt.

Az M1-es autópálya Bécs felé vezető határ előtti szakaszát a buszokról leszálló, gyalogosan érkező migránsok miatt zárta le az osztrák hatóság még hajnalban.
Egy busz utasai leszálltak és gyalog érték el a határt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.