Baleset a 44-es úton

Ketten megsérültek a karambol miatt lesodródó autóban

Teherautó hátuljának rohant egy személygépkocsi a 44-es út Békéscsabát elkerülő szakaszán. Ketten megsérültek, a főutat lezárták.

2015.09.02 14:41MTI

A baleset szerdán délután történt a Békés, illetve a Doboz felé vezető utaknál lévő körforgalmak között. Egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló tehergépkocsinak, majd átsodródott a baloldali forgalmi sávba. Az ott közlekedő személygépkocsi vezetője nem ütközött neki, de árokba hajtott.

Az elsődleges információk alapján az utóbbi személygépkocsi vezetője és utasa megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrség a 44-es számú főút érintett szakaszát lezárta, a teherforgalom kivételével minden járművet a szervizútra terelnek.

A tehergépkocsik vezetőit mindkét körforgalomnál Békéscsaba városközpont felé irányítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.