Debrecen külterületén

Autóbusszal ütközött, meghalt a teherautó-vezető

A két jármű eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Az autóbusz sofőrje könnyebben sérült meg.

2015.09.01 08:37MTI

Halálos baleset történt kedd reggel Debrecen külterületén, a Diószegi úton egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy tehergépkocsi ütközött. A teherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Dobó Dénes elmondta, hogy a két jármű eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Az autóbusz sofőrje könnyebben sérült meg. Utasok nem voltak a buszon.

A helyszínelés idejére a Debrecen és Bánk közötti útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrség a forgalmat a Panoráma út irányába tereli - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.