BKK

Tanévkezdés - Keddtől változik a tömegközlekedés menetrendje Budapesten

A járatok a tanítási időszak idején érvényes menetrend szerint közlekednek majd, a nyárinál lényegesen sűrűbben.

2015.08.31 14:41MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a tanítási időszakban érvényes menetrend általában a reggeli és a délutáni csúcsidei indulásokat érinti, amelyek az év ezen időszakában jellemzően megnövekedő utasforgalomhoz igazodva sűrűbbek.

Kisebb követési időkkel közlekedik a 11-es, a 29-es és a 111-es busz, és új megállót létesítenek a 25-ös és a 125-ös busznak. Változik továbbá a 26-os, a 131-es, a 144-es, a 218-as és a 231-es busz, illetve a 973-as és 996-os éjszaki járat menetrendje is - közölte a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.