Kigyulladt a vasúti töltés melletti aljnövényzet

Ha Balatonmária és Balatonfenyves között vonatozik, forró lesz a helyzet

Jó volna, ha a nagy melegre való tekintettel senki ne dobna ki égő csikket a vonat ablakából vagy a gépkocsiból.

2015.08.28 16:56MTI

Kigyulladt a vasúti töltés melletti száraz aljnövényzet Balatonmária és Balatonfenyves között mintegy négy kilométer hosszan péntek délután - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Bázelné Mihályka Szabina tájékoztatása szerint a marcali és a keszthelyi tűzoltók már a helyszínen vannak és oltják a lángokat.

A szóvivő elmondta: nagyon sokan telefonáltak a megyei ügyeletre az arra haladó vonaton utazók vagy gépkocsival arra járók közül. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a nagy melegre való tekintettel senki ne dobjon ki égő csikket a vonat ablakából vagy a gépkocsiból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.