Korábban baleset történt

Feloldották a lezárást az M5-ösön Inárcsnál

Feloldották a lezárást az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Inárcs térségében, ahol hétfő délelőtt három személyautó és egy kisbusz ütközött össze.

2015.08.24 14:22MTI

Az Útinform tájékoztatása szerint a térségben történt, egymást követő balesetek miatt csak lassan oszlik a torlódás. Jelenleg már két sávon lehet haladni, de a kocsisor még mindig 5-6 kilométeres.

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta, hogy a 36-os kilométernél történt balesetben hárman sérültek meg könnyebben. Hozzátette: hétfő reggel nem sokkal odébb, a 24-es kilométernél, Ócsa közelében két kamion ütközött, majd a kialakult torlódásban több jármű is koccant. Emiatt hatalmas dugó keletkezett.

Épp oszlani kezdett a csaknem 10 kilométeres kocsisor az újabb karambol bekövetkezésekor, majd a sztráda lezárását követően a 40-es kilométer közeléből ismét koccanásos balesetet jelentettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.