Baleset az M6-oson

Meghalt a kórházban a négyes karambol egyik sérültje

Négy személygépkocsi rohant egymásnak szombaton éjjel az M6-os autópálya dunaújvárosi szakaszán. A balesetben többen megsérültek, egy ember a kórházba szállítása után életét vesztette.

2015.08.23 10:23Havariapress

A négy autó szombaton éjjel ütközött össze az M6-os autópálya 65-ös kilométerszelvényénél, Dunaújváros térségében, a főváros felé vezető irányban. A balesetben többen megsérültek, az egyik járműből a dunaújvárosi tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki két sérültet.

Egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása után életét vesztette. A sztrádát a mentés idejére lezárták, rendőrök a forgalomkorlátozást hajnali fél három körül oldották fel. A baleset körülményeit vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.