Közúti baleset

Vége az útzárnak a 7-es főúton Érdnél

Ismét lehet közlekedni a 7-es főúton Érd térségében, ahol két személyautó ütközése miatt rendeltek el teljes útlezárást szombat délelőtt.

2015.08.22 13:59MTI

A balesetben ketten sérültek meg. Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a főút 22-es kilométerénél történt frontális karambol során az egyik autóba beszorult egy ember, akit az érdi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból. Ő súlyos, míg egy másik, szintén középkorú férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes zárás volt érvényben, a forgalmat elterelték, de azóta helyreállt a közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.