Fesztivál

Faág ölt meg egy fiatal német férfit

Faág esett egy, a Sziget fesztivál zárása után tiltott helyen sátrazó fiatal német férfire, aki a helyszínen életét vesztette - közölte a Sziget sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.

2015.08.17 13:28MTI

Vető Viktória tájékoztatása szerint fél tizenkettőkor, több órával a fesztivál zárása után az éjszakai esőzés miatt leszakadt az egyik fa ága, és egy alatta lévő sátrazóra esett. A fesztivál orvoscsoportja azonnal a helyszínre érkezett és megkezdte az újraélesztést, de már nem tudtak segíteni a súlyosan sérült német fiatalemberen.

A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.