Őrizetbe vették őket

Zsebtolvajokat fogtak a Szigeten

Román állampolgárságú zsebtolvajok buktak le a Sziget Fesztiválon, a rendőrség mind a három külföldit őrizetbe vette.

2015.08.12 16:11Havariapress

A Hajógyári-szigeten tartott zenei rendezvény biztonságára felügyelő rendőrök szerdára virradó éjszaka, éjfél körül figyeltek fel egy társaságra, melynek tagjai feltűnően figyelték a környező szórakozóhelyek vendégeinek értékeit.

Egyikük egy óvatlan pillanatban kinyitotta egy vendég táskáját és kivett belőle egy pénztárcát, miközben két társa segítette a lopást.

Az eset észlelését követően a rendőrök igazoltatták a három gyanúsan viselkedő férfit, és miután megtalálták náluk a pénztárcát, mindhármukat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk után mindhárom férfit őrizetbe vették, lopás megalapozott gyanúja miatt.

A gyors és eredményes elfogás végén az ausztrál állampolgárságú sértett minden iratát és értékeit visszakapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.