Közlekedés

Csütörtöktől csak egy sáv járható a budapesti Bécsi út egy szakaszán

A budai fonódó villamoshálózat építése miatt csütörtökön több mint egy hónapra lezárják a belső sávot a III. kerületi Bécsi út egy szakaszán, a kifelé vezető oldalon.

2015.08.04 14:54MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint csütörtöktől várhatóan szeptember 10-éig a Bécsi út Kiscelli utca és Perényi út közötti részén csak a külső sávon haladhat a városhatár felé a forgalom.

A BKK kitért arra: szintén a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódik, hogy - korábbi tájékoztatásukkal ellentétben - a Margit körúton, a Széll Kálmán tér felé vezető útpálya Frankel Leó utcai torkolata környékén várhatóan további két hétig le lesz zárva a szélső forgalmi sáv. Emiatt itt is egy sávon haladhatnak az autósok. A gyalogosok a lezárt közúti sávon kijelölt folyosón közlekedhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.