Döbbenet

Gátlástalan autóst keres a rendőrség - videóval

A tiltás ellenére behajtott a lezárt építési területre egy gépkocsi, kontroll nélkül tolt maga előtt egy munkást, majd elgurult.

2015.08.04 09:46ma.hu


Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/794/2015. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva.

A gépkocsi vezetője a kereszteződéshez érve nem vette figyelembe, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták és behajtott oda. Az ott dolgozóknak félre kellett ugrani a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte.

Az ismeretlen sofőr járművével beleakadt egy építkezési védőhálóba, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt.

Az esetet a helyszín közelében lévő térfigyelő kamera rögzítette. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

A rendőrség az ingyenesen hívható "Telenfontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.