Életveszélyesen megkéselt egy nőt

Elfogták a váci késelőt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen megkéselt egy nőt Vácott.

2015.08.03 09:38Havariapress

A rendőrség ügyeletére vasárnap reggel, fél nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy életveszélyes állapotban lévő sérült nőt látnak el Vácott.

A helyszíni adatok és a szakorvosi vélemények alapján gyorsan egyértelművé vált az is, hogy a nő szúrt sérülést szenvedett, ami egyértelműen bűncselekményből származott.

A Pest megyei rendőrök a nap folyamán, adatgyűjtések és tanúkutatások eredményeként beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét is, akinek azonban egész nap nem akadtak a nyomára, ezért az esti órákban országos elfogató parancsot bocsátottak ki vele szemben.

A 49 éves helyi lakost végül késő éjszaka fogták el Vácott, elszámoltatása már megkezdődött a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.