Közúti tragédia

Egy ember meghalt, sok a sérült az M2-es autóúton Dunakeszinél történt balesetben

Egy ember meghalt, további hét, köztük két gyermek pedig megsérült abban a balesetben, amelyben három személyautó karambolozott az M2-es autóút 27-es kilométerénél Dunakeszi közelében vasárnap délben.

2015.08.02 13:32MTI

Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Göd és Dunakeszi belterületére terelik.

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila elmondta: egy életveszélyes sérültet mentőhelikopter szállított kórházba, a baleset másik hat súlyos sérültje között egy 6 és egy 8 év körüli gyerek is van.

Hozzátette: az egyik járműbe az egyik sérült beszorult, őt a fővárosi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a műszaki mentésben a váci hivatásos tűzoltók is részt vesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.