Tűz

Életveszélyesen megégett egy ember Maglódon

Egy családi ház melléképülete kapott lángra Maglódon a Bethlen Gábor utcában vasárnap, a lángok a családi házra is átterjedtek. Az épületben ketten tartózkodtak, egyikük súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2015.08.02 13:09MTI

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila elmondta, hogy egy 40 négyzetméteres melléképületben keletkezett a tűz, amely kisebb mértékben a vele egybeépült családi házra is átterjedt. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók fékezték meg, akiknek a kiérkezése előtt egy gázpalack is felrobbant. A melléképületben több benzines kannát is találtak.

Az épületben ketten tartózkodtak, egyikük, egy 60 év körüli férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai állapotának stabilizálása után kórházba vitték – tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.