Lopás, szexuális erőszaktevés

Elfogták a kerepesi rémet

Több nő sérelmére követett el bűncselekményt a 23 éves férfi.

2015.08.02 11:07ma.hu

Több bűncselekmény írható annak a 23 éves kerepesi férfinak a számlájára, akit 2015. július 30-án fogtak el a rendőrök. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását - írja a police.hu.

A gödöllői rendőrök 2015. július 30-án fogták el S. Sz. 23 éves kerepesi lakost, majd előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben - fogva tartása mellett - erőszakos közösülés bűntett kísérlet, szexuális kényszerítés bűntett, szexuális erőszak bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2012. július 22-én hajnalban az ablak megrongálásával bejutott egy 62 éves kerepesi nő házába, és különböző használati tárgyakat vitt el. A gyanúsított 2012. szeptember 1-jén a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül ismét visszament a házba és ezúttal az alvó sértettel megpróbált közösülni.

A férfi közel egy évvel később – 2013. augusztus 4-én 4 óra körüli időben - újra megjelent a 62 éves asszony kerepesi otthonában és az ablakon bejutva dulakodni kezdett a sértettel. Ennek során lefogta az asszonyt, majd szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomását követően másik három sértett kerepesi házába is bejutott és őket szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, melynek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2015. július 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.