Biofüvet árultak

Szigethalmi drogkereskedők kerültek előzetesbe

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság pénteken két szigethalmi férfit, akik a gyanú szerint fiatalkorúaknak adtak el úgynevezett biofüvet.

2015.08.01 11:35MTI

A rendőrségi tájékoztatás szerint a 18, illetve 19 éves gyanúsítottak hetente többször is fiatalkorúaknak árusítottak új pszichoaktív anyagot tartalmazó, kábító hatású szert szigethalmi lakásukban.

A szigetszentmiklósi rendőrök szerdán fogták el a két férfit, a házkutatások során a nyomozók tasakokba csomagolt kábítószergyanús folyadékot, illetve növényi törmeléket, valamint az értékesítéshez szükséges digitális mérleget és tasakokat foglaltak le.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. A rendőrök egy 18 éves szigetszentmiklósi lányt is előállítottak, akit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.