Illegális bevándorlás

Egy olasz férfi hat embert akart átcsempészni a határon

Hat pakisztáni embert akart átcsempészni a magyar határon egy olasz férfi a gyanú szerint.

2015.08.01 08:37MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint július 30-án hajnali 1 óra 40 perckor a Zala megyei rendőrök az M70-es autóúton ellenőriztek egy személygépkocsit, amit egy 35 éves olasz férfi vezetett.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járműben hat pakisztáni férfi tartózkodott, akik nem rendelkeznek a magyar határ átlépéséhez szükséges okmányokkal.

Az olasz férfit a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A gépjármű vezetője beismerő vallomást tett. Elmondta: a fuvarért utasonként 100 eurót ígértek neki.

A 35 éves férfi ellen - szabadlábon hagyása mellett - a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.