Baleset

Beszorult sérülteket mentenek az 51-es úton

Egy kamion és három személyautó karambolozott csütörtökön délben az 51-es főút dunavarsányi szakaszán. Többen súlyosan megsérültek, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

2015.07.30 13:15Havariapress

A roncsokba hárman beszorultak, az egyik autóba egy, a másikba pedig két ember, köztük gyermekek is. A kamion nem szállított veszélyes anyagot. A mentéshez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat és a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A tűzoltók jelenleg a sérültek kiszabadításán dolgoznak, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A mentés idejére az 51-es főútat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.