Sarc

Országos elfogatóparanccsal keresik a szírek támadóját

Szír határsértőket rabolt ki két fiatal férfi Szegeden. Egyiküket elfogták, a másik rablót országos elfogatóparanccsal keresik a rendőrök

2015.07.30 08:33Havariapress

Ahogyan már megírtuk, a zöldhatárt illegálisan átlépő szír állampolgárokat vett fel autójába egy férfi társával szerdán hajnalban, Szeged külterületén. Abban állapodtak meg a négy külföldivel, hogy fejenként 750 euróért elviszik őket Budapestre. Útközben azonban egy fegyverutánzattal megfenyegették őket, erőszakkal elvették a pénzüket, majd kirakták a négy embert Szegeden. A szírek ezután kértek rendőri segítséget.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi nyomozói megállapították a menekülő személyautó rendszámát. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rendőrei a városban, az Andrássy úton felismerték a járművet, majd elfogták a benne ülő R. Z-t. A kocsiban megtalálták a rabláshoz használt gáz-riasztó pisztolyt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás miatt őrizetbe vette a 21 éves hódmezővásárhelyi férfit és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A másik rabló, a 32 éves F. M. ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrség kéri, hogy aki a gyanúsított tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06 62 562-423-as telefonszámon vagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható számán (06 80 555-111), illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.