Drog

A SUN-fesztiválozók kéttucatjának csúnyán beborult az ég

Kábítószer-birtoklás, -fogyasztás és -kereskedelem, valamint ittas járművezetés miatt kéttucat ember ellen indult büntetőeljárás a Bercel-Csobánkapusztán rendezett SUN Fesztivál résztvevői közül.

2015.07.29 17:35MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Dankóné Nagy Éva elmondta, hogy a fesztivál területén és környékén július 18-28. között állandó szolgálatot teljesítettek a rendőrök és a polgárőrök.

Kábítószer-birtoklás és -fogyasztás miatt tizenhárom külföldi és kilenc magyar állampolgár ellen, járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétsége miatt pedig egy külföldi ellen indítottak büntetőeljárást. Egy embert előzetes letartóztatásba helyeztek kábítószer-kereskedelem kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Több gyanúsított ügyében gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek. A rendőrök több mint egykilónyi különféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A Nógrád megyei SUN Fesztiválon tavaly kábítószer-fogyasztás, vagyon elleni bűncselekmény és ittas vezetés miatt ötvenhat, 2013-ban kábítószer-birtoklás miatt 41 ember ellen indult eljárás.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.